Fra arkivet: Bojan snakker ut (2005)

Kristopher Schaus radioprogram “Et Norge i Krig” ble i 2005 tatt av lufta etter et intervju med “Bojan Milankovic”. NATT&DAG lot den frittalende serberen snakke ut.Fra arkivet: I anledning vårt 25-årsjubileum og tilhørende jubileumsutgave (i stativene nå!) børster vi støv av NATT&DAG-klassikere fra 1988 til i dag - til glede for nye og gamle lesere.Bojan snakker utI fjor høst dukket en karakter ved navn Bojan Milankovic opp i eteren, og vakte raskt oppsikt og ubehag med sitt bekmørke syn på våre omgivelser.Tekst: Audun VingerFoto: Per HeimlySjelden har én manns ærlige livsanskuelser skremt vannet av så mange mediearbeidere. Et Norge i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X