E-sigg blir lovlig i EU

Fyr dem opp, eller hva faen det heter når det er snakk om E-juice. I den nye tobakksloven, som ble vedtatt i EU-parlamentet på tirsdag, blir e-sigaretter regulert som et lovlig nikotinprodukt. Om ting går som de med få unntak går i Norge (les for eksempel dette hjertesukket fra DN denne uka, vil det bety at e-sigaretter med nikotin også blir lovlig å selge over disk i Norge. Frem til i dag har Helsedirektoratet lagt et føre-var-prinsipp til grunn for sine bestemmelser knyttet til e-sigaretter. De har kort sagt vært dønn skeptiske til nye nikotinprodukter, og i den grad det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X