Valgkampen om tilstedeværelsen 1/4

Hvis det er dette som er demokrati, kan vi godt avskaffe hele greia. Her er valgkampens pinligste øyeblikk.Etter nøye overveielse har vi kommet frem til følgende beslutning: Vi stemmer … Neida, vi gjør ikke det. Ukesvis med frenetisk valgkamp har bare klart å overbevise oss om én ting: at det beste politiske alternativet finnes miiiiilevis utenfor den partipolitiske horisonten. Glem valglokaler og stemmesedler, det holder lenge å reise seg opp, se fortvilet rundt seg og rope “NEI!” det høyeste du makter. Stem i, folkens! Her er valgkampens pinligste øyeblikk:18. Taxi-Jens“Jeg ville finne ut hva vanlige folk er opptatt av”, sa […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.