Se Årabrots nye video for Satan

“Ha-Satan Dêofol” er først og fremst en nokså kronglete måte å si “Satan djevel” på. And og tredd er det navnet på førstelåta på Årabrots nyeste album, “Årabrot”, som er ute på Fysisk Format, og bandets ferskeste video.Bandet er på vei ut på det kriserammede kontinentet flankert avKvelertak og Geriljadenne høsten. Til Noisy sier filmens regissør, Olle Lundin, at videoen er filmet ved en gammel, forlatt mølle dypt i Dalarna i Sverige. Inspirasjonskildene er Tarkovsky og Paranajov i tillegg til de sirkulære bevegelsene i Luigi Russolosfuturistiske Intonarumori-maskiner og Marcel Duchamps Anemic Cinema. Vel, LA DI DA, Lundin! Og takk for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X