N&D møter Kristine Nilsen Oma

Å vokse opp meden rusmiddelavhengig far var utmattende og hardt.Far, far away er en forestilling av og med danser og performancekunstnerKristine Nilsen Oma. Hun vil gi en innsikt i hvordan det er å vokse opp med ennarkoman far. I en naken og ærlig fortelling om et barns opplevelse av farsrusmisbruk ønsker Nilsen Oma å skape en diskusjon rundt rusavhengiges status isamfunnet, og dette gjennom et moderne danseteaters uttrykk. Forestillingen blevist i Korskirken i begynnelsen av september og skal nå vises igjen 4. – 6.oktober samme sted.ET DOBBELT LAG. – Å vokse opp med en rusmiddelavhengig farvar både utmattende og hardt. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X