HELGENS KONSERTANBEFALINGER

JUTTY RANX (Blå, fredag) Blodfans av halvt finske, Los Angeles-baserte Jutty Ranx har garantert fått med seg EDM-duoens joviale Facebook-oppdateringer fra Skandinavia-turnéen den siste uka. Den (kanskje) aller beste vitsen til nå kom i forkant av deres Stockholm-konsert forleden dag: "Just because it sounds like 'taco' is in the word 'Stockholm' doesn't mean you should order one." LOL! For party-EDM og fredags-fistpumping til hits som “I See You” og “Lover & A Fool” - pluss (forhåpentligvis) flere helsprø turnéstopp-puns, stikk innom Blå i kveld, vel. CC: 120,- / 20 år leg ELVIRA NIKOLAISEN OG MATHIAS EICK (Parkteateret, fredag) Slår du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X