HELGENS KONSERTANBEFALINGER

JUTTY RANX (Blå, fredag) Blodfans av halvt finske, Los Angeles-baserte Jutty Ranx har garantert fått med seg EDM-duoens joviale Facebook-oppdateringer fra Skandinavia-turnéen den siste uka. Den (kanskje) aller beste vitsen til nå kom i forkant av deres Stockholm-konsert forleden dag: «Just because it sounds like ‘taco’ is in the word ‘Stockholm’ doesn’t mean you should order one.» LOL! For party-EDM og fredags-fistpumping til hits som “I See You” og “Lover & A Fool” – pluss (forhåpentligvis) flere helsprø turnéstopp-puns, stikk innom Blå i kveld, vel. CC: 120,- / 20 år leg ELVIRA NIKOLAISEN OG MATHIAS EICK (Parkteateret, fredag) Slår du […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.