Dash Snows hedonistiske dagbok

Dash Snow ble funnet død av en overdose på Lafayette House i New York i 2009. Innen den tid var 27-åringen på vei mot kunstverdenens stjernehimmel, fyrt av hedonisme, heroin og en fuck you holdning uten sidestykke. Dash arbeidet primært med kollasj og installasjon, men det er hans fotoarbeid det nå fokuseres på i boken I Love You, Stupid fra tyske Verlag des Buchhandlung Walter Koenig. Boken samler over 400 av hans polaroider, den største utgivelsen av hans arbeider til nå. Dash selv mente polaroidene ble skutt for å huske hva som hadde skjedd kvelden før, troverdig nok ettersom størsteparten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X