Videopremiere: Yoguttene – Dino$aurer

Yoguttene, det norske rapspillets Yoga Fire, fortsetter å gi fingeren til norsk musikkbransje med nye låter nesten hver uke og en hype det er fristende å tro på. Denne gangen har de med seg Martin Bjørnersen aka Hele Fitta (@heletwitta) og legenden Morten Jørgensen (kjent fra blant annet new-wave bandet Lumbago og som forfatter av Sennepslegionen) i en litten video om familieverdier etc etc.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X