PSTEREOTYPISK

Pstereofestivalen går sin vante gang på syvende året på Marinen i Trondheim, og Natt&Dag har tatt en prat med markedssjef Bård Flikke og bookingsjef Kim Aasli. Hva er det som trekker tusenvis av mennesker til en klaustrofobisk fyllekule med musikalske innslag, som en byfestival på mange måter er? Bård Flikke: Selve totalopplevelsen gjør at publikummere kommer igjen og igjen, det er en tillit vi har bygd opp over tid. Kim setter opp et fantastisk bra musikkprogram år etter år, og som vi ser det er det mange som bruker festivalen som en arena for å oppdage ny musikk. Folk ønsker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X