5 i bag’en – Kong Oscar

Kong Oscar gjør sin debut under Øyanatt med Lot Lot. Duoen består av Iben Elster og DJ Fett Burger, begge med forbindelser til det fantastiske labelfamilien Sex Tags, som i visse deler av utlandet er større enn Ole Gunnar Solskjær og salmalaksen tilsammen. Sjekk dem ut under Øyanatt-torsdagen, men hør først hvilke låter de har plukket ut for oss:1. Jesse -"Terminator" (Stiletti-Ana’s Video Dub) (Harmönia) Gitt ut på finske Harmönia. Electro, funk, afrobeat og skweee rocking the house. 2. Strong Souls - “Sensual” (Let's Work Mix) (Black Market International)“Dyp” Larry Heard og Raymond Funnye-produksjon med sensuell vokal gjort av Twanna […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X