Raggabalder disker opp kulturell reggae

I kveld blir det releasefest for Raggabalder sin fin-fine nye mixtape, Cyan Cow Wi Down, som ikke bare byr på sommerlig reggae, men også noe så trivelig som et positivt budskap. Kulturell reggae har nemlig fått litt av en rennesanse i det siste, og på den nye utgivelsen får man servert artister som Chronixx, Kabaka Pyramid, Protoje og Exco Levi, som alle har stått i bresjen for et moderne reggaeuttrykk som er det friskeste man har hørt siden Sizzla og gutta slo igjennom på 90-tallet.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X