PR-frieri fra DJ Khaled og Nicki Minaj :(

b
a

For en veldig knapp uke siden overrasket DJ Khaled, gutte-DJ’en som lider av suksess og har kontoret sitt i baksetet av en bil, da han fridde til Nicki Minaj direktesendt på MTV med en 10 karats diamantring.

I intervjuet sier han at han mener de er perfekte for hverandre, at de begge lider av de samme symptomene av suksess og at de er attraktive for hverandres foreldre og venner. Han innrømmer at han egentlig skulle fridd i 2012, men sier at han har jobbet hardt for å skaffe denne diamantringen. Han bedyrer forøvrig at han gjerne skulle fridd til henne på privaten og at den eneste grunnen til at han gjør det på MTV er at han vet at hun er veldig opptatt.

Se frieriet her:

embed:http://www.youtube.com/watch?v=_KXq2WFLBU8

Frieriet var selvsagt altfor godt til å være sant, og viser seg å være et vellykket PR-stunt for DJ Khaled’s nye låt “I wanna be with you” med Nicki Minaj, Rick Ross og Future, fra Khaled’s neste album “Suffering From Success”.Hør låta via Funkmaster Flex.

Bonus: Mens alle ventet på Nicki’s respons til frieriet lagde Boston-produsent Durkin en melankolsk og søt-trist liten låt av frieriet.