Pop a molly, Ginuwine’s sweatin!

R&B-fansen slapp jubelen løs da nyheten om den nye supergruppa TGT (Tyrese, Ginuwine og Tank) ble offentliggjort for noen år tilbake, og selv om debutalbumet enda ikke har kommet (releasedato 20. august), har de tre veteranene teaset oss med et knippe ganske så smukke låter.“Smukt” kan man dog ikke kalle guttas nylige live-opptreden på TV-programmet The Couch, hvor framførelsen av den nye singelen, “I Need” ble forstyrret av en mildt sagt rusa Ginuwine. Sure miner fra Tyrese og lættis fra Tank til tross, trioen lot molly være molly etter fadesen, og kunne heldigvis tøyse med sin rusa kompis etter TV-sendingen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X