«Noen må si noe. Det er dårlig for ny musikk.»

Thom Yorke og resten av Radiohead har lenge vært forgjengere i alternative måter å distribuere musikk, men sangeren har nå valgt å trekke Atoms for Peace-debutalbumet (“supergruppen” bestående av blant annet Yorke, Red Hot Chili Peppers-bassisten Flea og Radiohead-produsent/sjettemedlemmet, Nigel Godrich), Amok fra Spotify, siden de mener den svenske musikkstreamingprogrammet betaler nye artister for dårlig.Godrich forklarte Spotify-boikotten via Twitter i natt:Spotify selv har ikke overraskende reagert på bandets uttalelser, og i en pressemelding presiserer pressesjef Sofie Grant at en av deres hovedmål er å være den mest artistvennlige musikktjenesten på markedet.“Spotifys målsetning er å være en tjeneste som musikkfans elsker, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X