Kort & Godt

Kortfilmskaperen måfatte seg i korthet. Det er et løfte om presisjon. Det liker jeg.FILMPROGRAMMET TIL Hovefestivalenfylles år etter år med spille- og dokumentarfilm, og kan dessuten skilte med eteget kick-ass kortfilmprogram: Kort påHove. Det består av et utvalg kortfilmer og musikkvideoer fra åretskonkurranseprogram på Kortfilmfestivalen i Grimstad, som har vært en av Hovessamarbeidspartnere i flere år. Eric Vogel er produsent i Tordenfilm, og sitteri årets utvelgelseskomité for kortfilm. Kaveh Tehrani, mannen bak denfornøyelige mokumentaren 1994, harvært med på å sette sammen årets musikkvideoprogram. NATT&DAG møtte beggeto.Hva liker du best ved kortfilmformatet,Eric?Eric: Det ligger et premiss i formatet om at filmskaperen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X