J Ramm Ramm avslører de skjulte perlene i Norges Miami.

Mens helgens Slottsfjell byr på en ferdig opptråkket løype av musikk, fest, fyll og sommerglede, har Tønsberg som by selvfølgelig mye mer å by på, og hvis du har lyst til å sette deg litt inn i de lokales eksotiske verden, er denne lille guiden fra Morten Ramm-lillebror, hiphop-produsent, lokalpatriot og generell Tønsberg-bossplaya, Jørgen “J Ramm” Ramm verdt en gjennomgang før du kjører nedover E18 på fredag.RINGSHAUGSTRANDATa 116 Skallevold-bussen fra rutebilstasjonen og gå av på Ringshaugstranda (spør sjåfør`n). En av Norges fineste strender, og er ekstremt langrunn med en egen molo som man kan hoppe litt fra. På grasset ligger […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X