Der sola alltid skinner

“Da kjeme alltid sol denne helga!”, får vi beskjed om over telefon.Regnet spruter ned på brygga i Odda mens vi venter på ferga over fjorden.“Bare vent, den dukker opp”, sier vår lokale kontakt Tord.Mor og datter har med en fyr på nach sammen.Vel fremme på festivalområdet regner det fortsatt, og vi drikker Hansa på terrassen til en av campinghyttene som ligger i enden av festivalområde. Her er det tydelig at det er campingplass de andre 362 dagene i året. Plutselig åpnes døra fra hytta vi antok ikke var i bruk og en blond dame i kelneruniform titter ut.“Sorry, sorry”, sier […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X