Vaginaer, bysykler og Illuminati

b
a

Michael Douglas utsatt for kreftfremkallende vagina, New York hjemsøkt av totalitære bysykler og vi deler oppskriften på kjendis.no-suppe.Her er ukas viktigste saker:

Ukas Stalinberg: Du milde Mao, du store Stalin! Nå har balleregjeringa begynt å angripe regjeringskritiske facebook-grupper! Men om Griske, Stalinberg og kompani tror de kan stilne folkets røst må de tro igjen:

-Vi nekter å bli kneblet, da vi bor i Norge og ikke Nord Korea, selv om AP tror det siste, sier administratorene bak siden “Rødgrønn humor” i en facebook-status.

Ukas innbilske vinkling:Det har vært voldsomme uvær på kontinentet, og gjett hvem sommuligenshar en finger med i spillet?Ååå jo, det er oss!Statsmeteorolog Vibeke Thyness innrømmer at det for så vidt kanskje er en sammenheng mellom forrige ukes norske uvær og det Mellom-Europa nå gjennomgår. Hvem sa at Norge bare var en ubetydelig liten knaust uten reell innflytelse på resten av verdens gang?

Håhå! Jadda! Viktig!

Ukas sjokk:Mann (66) fikk sjokknyheten:Han er kvinne (66).

Ukas rant:New York har fått bysykler. Her i den sosialistiske dystopien skandinavia, synes vi kanskje det høres praktisk ut. Kommentatorkorpset i The Wall Street Journal vet bedre: Iet HERLIG intervju med egen kommentator(dramatisk tittulert “death by bicycle”) langes det ut mot dette “totalitære prosjektet” som “formørker byen” kun for at “New Yorkere skal føle at de er i Paris eller London”, eller, legges det til med dirrende forakt i stemmen…. “Amsterdam”.

Ukas vaginanytt: I et åpenhjertig intervju med The Guardian avslører Michael Douglas hvordan han ble syk: Kreftfremkallende cunnilingus.

For øvrig har Katie Holmes en vagina på kneet:

Ukas språkbruk: Basketspiller Roy Hibbert på Indana Pacers måtte beklage språkbruken sin etter å ha brukt uttrykket “no homo” på en tv-overført pressekonferanse.

Ukas skråsikre: Ian Watkins, vokalist i det ultradøve bandet Lostprophets, benekter ALLE anklager om voldtekt av barn under ett år. Heeelt sikker på det, Ian? Er ikke Lostprophets-fansen stort sett i kontantstøtteberettiget alder?

Ukas far: Den selvutnevnte nazisten Heath Campbell fra New Jersey mistet foreldreretten etter å ha kalt sønnen sin Adolf Hitler. Nå krever han ungene tilbake – i full uniform.

Man kan ikke forby ALT man ikke liker, vel!

Ukas tynneste suppe: Kjendis.no kan koke sensasjonsuppe på det meste, men hvordan er det mulig å servere “nyheten” om at en falsk Tone Damli Aaberge-profil på facebook oppdaterte statusen sin over 3800 ord?

Svar: Start med litt bakgrunnsinformasjon om at Tone og Aksel har skilt lag. Rør lenge. Tilsett en sms fra David Eriksen. Spe med uttalelser fra totalt random dude som ikke har noe å bidra med og selvfølgeligheter fra en SoMe-”ekspert”. Krydre med tilfeldige opplysninger som at noen en gang lagde en falsk Tom Egeland-konto på twitter. Server iskald og kalkulert med misvisende vinkling som gir inntrykk av at Tone Damli Aaberge faktisk har uttalt seg om noe som helst og at det finnes en nyhet.

Ukas Illuminati:Heldigvis driverkjendis.no også mer maktkritiskDavid Eriksen-journalistikk.På et bilde av Eriksens dekkede bord på instagram, kanDagbladetavsløre at han har tagget flere kjendismenn.Dette provoserer debattredaktør i tidsskriftet FETT, som synes det er “flaut og patetisk” at “rike, hvite, heterofile menn” med “mye makt” danner “nettverk”, da dette kan bli “reaksjonære miljøer” opptatt av “egne privatinteresser”. Enkelte vil muligens innvende at Myrbråten her ser patriarkatet på høylys dag, da den påståtte makteliten hovedsaklig består av avdankede sandvolleyballspillere.

– I stemmerettsåret 2013 skulle en tro at slike miljø var på vei ut, men det ser ikke sånn ut, sier Myrbråten til Dagbladet. Også nå midt i stemmerettsåret, da,Eriksen!

Ukas nekrolog:Musikkmagasinet Hissig.no sin egen rockearkeolog er på pletten igjen, denne gang som biografi-/nekrologforfatter. Kaizers skal nemlig ta seg en pause som band, menHissig vet at det er slutt.“For det skal aldri bli som før”, innledes det. Man scroller og scroller, men det tar aldri slutt. For å si det med Hissig: «Det er like fjollete som liberettoen i en Mozart-opera, og ingen over fjorten år klarer å la seg rive med av dette surret».

Ukas overskrift:

Ukas gladsak: “How a Waka Flocka Flame Concert Ended My Marriage and Saved My Life

Ukas sell out: Rosie the Riverter, kvinnen på de ikoniske “We can do it”-plaktatene, har fått ny jobb. Opprinnelig var hun et symbol på kvinnelige arbeidere på våpenfabrikker under andre verdenskrig, men i fredstid har Rosie tjent som gallionsfigur for kvinnebevegelsen. Nå har den berømte feministen funnet nytt beite: Salg av vaskeutstyr til kvinner.

Ukas søteste: 94 år gamle Arnold har hørt seg lei på politikernes tomme løfter. I kronikken “Politikerne må slutte å lyve!” (som forøvrig inneholder to dikt!) går han så langt som å oppfordre alle som er opptatt av eldreomsorg til å avstå fra å stemme ved høstens valg. Da får politikerne øya opp og målet kan nås:

Vi worder diktet ett hundre prosent!

Ukas tanta: Tro oss, vi prøver virkelig å ikke la vårt anstrengte forhold til sosiale medier-stoffet i Aftenpostens kulturdel dominere spalten i så stor grad som det gjør per i dag. Men det er jo faen i helvete spy og drite komplett umulig å unngå når de INSISTERER på å trykke saken “Den nye oppskriften på en hitlåt er å ha en hashtag i låtnavnet“.

Foto: Joachim Lund, Aftenposten

Ukas Laika: Justin Bieber skal til verdensrommet.

Ukas orienteringsfan: Finne runket til norske orienteringsløpere, melder TV2. “Det er jo snakk om godt trente jenter her, så det var nok en god dag for ham” sier sportsansvarlig Ivar Haugen og mottar tusen highfives fra Davy Wathne.

Ukas reke:Ur-rekenKootenichela deppieroppkalt etter Johnny Depp. Rekeoppdager David Legg sier i en pressemelding at han tenkte på Depps rollefigur Edvard Saksehånd når han merket de fossile klørne, det intetanende ansiktet og denvemmelige kroppslukten.

Ukas crowfunding 1: Husker du Bond-filmen hvor en ond mediemogul ville starte verdenskrig for skaffe seg godt stoff til nyhetskanalene sine? Vel, D2 har begynt å gjøre det samme med magasinstoff: En 19 år gammel freelance-fotograf/twintip-kjører/designspire crowdfunder produksjonen av håndlagde, Grünerløkka-produserte, spesialtilpassede hodetelefoner i tre!

Ukas crowdfunding 2: For noen uker siden sprakk nyheten om at Torontos ordfører Rob Ford jevnlig røyker crack, og at det finnes en video hvor han seg noen drag på fylla. Siden den gang har sladresida Gawker samlet inn 200000$ for å kjøpe videoen gjennom crowdfunding, men nå er den visstnok borte :(

Summarum-redaksjonen HATER å spekulere, men det kan jo ha noe med at eieren av crackhuset og kjæresten ble banket opp av Fords livvakter å gjøre.

Ukas manshow: Dansk rikskringkasting tar sitt sammfunsoppdrag på alvor, og lager TV for dansker som vil se X-faktor-dommerThomas Blachman m/venner se på nakne damer og kritisere utseendet deres.

Nå må dere våkne, Marienlyst! Hvorfor går ikke linsespenga våre til å plassere Alex Rosén og Asbjørn Slettemark i skinnstoler foran nakne kvinnekropper?