Ut med dommeren, inn med projiseringen!

Ut med dommeren, inn med projiseringen!Visste du det ikke? Den norske offentligheten er befolket avet sett dommere som går rundt og deler ut røde kort til dem som forsøker “åkneble debatten”.Helt riktig. Iallfall om vi skal tro Snorre Valen ogTorbjørn Røe Isaksen.Valen beskriver dem i kronikken Belønning til ekstremismen. Dette er angivelig hvordan de oppførerseg:“Reagerer du på rasisme? Du knebler debatten! (…) Protesterer du på at Peder Jensen får pengerav ytringsfrihetens forkjempere for å skrive bok om terroren han selvinspirerte? Ja, da knebler dudebatten.”“Protesterer du mot antisemittiske tegninger i Dagbladet? Duknebler debatten!”Huff da, høres ut som en vond gjeng å […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.