Vinn billetter: Bushmans Revenge + Tusmørke + Monkey Plot på Blå

Fredag 10. mai blir det trippel releasefest på blå med Bushman's Revenge, Tusmørke og Monkey plot. Improrock-trioen Bushman's Revenge fortsetter med høyt tempo på utgivelsene etter to album i fjor, og er aktuelle med liveskiven Electric Komle, mens psych-rockerne Tusmørke fortsatt er aktuelle med fjorårets Osloprisnominerte Underjordisk Tusmørke, og gir ut en ny 12"-singel. Monkey Plot slipper sin aller første skive, Løv Og Lette Vimpler, et spontant og energiskmøte mellom folkmusikk og fri musikk. Se event for mer info. Vil du ha billett til deg og en venn? Send en e-post med navnet ditt til konkurranse@nattogdag.no. Merk e-posten "Bushmans Revenge […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X