Søndag Summarum: Uke 20 oppsummert

Barteturismen blomstrer, kidsa vil ha Kvalshaug og Hans Olav Lahlum intervjues tretti timer i strekk på VGTV. Her er ukas viktigste saker:Ukas reiseliv: Barteturismen til Tyrkia blomstrer. Menn fra hele midtøsten, Asia og Europa strømmer til Istanbuls bartedoktorer for å transplantere hår fra hårrike deler av kroppen til overleppen."- Personlig ville jeg vært skeptisk til en tyrker som ikke kan gro bart. Men hvis utlendinger har behov for få utført disse operasjonene, bør de gjøre det her. Tyrkiske barter er misunnet over hele verden, sier selgeren Cengiz Altug, som har hatt en buskete bart i 36 av sine 56 leveår."Ukas […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X