Kvinneguiden: Tipsene du trenger for å komme i buksene på kultureliten

Nittitallet var tiåret bygdedamene for alvor satte kursen mot Kultur-Oslo. I 2013 har vi et enormt kvinneoverskudd i storbyen. Men å være i flertall er ikke ensbetydende med å ha ballegrep: N&D guider deg til hvordan jakte ned mannebeina når det er altfor mange om beinet.Hvert år flytter stadig flere kvinner fra bygda til Oslo for å leve et liv med kultur, høyere utdanning og moderne menn. Bygda blir som vi har lært gjennom utallige A-magasinet-reportasjer en ensom plass å bo for den norske mannen. Men hva med den ensomme kvinnen i storbyen? I Oslo er det nå fire prosent […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X