Jaga Jazzist: Live with Britten Sinfonia

Jaga Jazzist har reist til England og fått med seg et helt orkester på plata Live with Britten Sinfonia.Jaga-kollaborasjonen med Cambridge-orkesteret Britten Sinfonia har resultert i åtte fyldige live-spor, fordelt på 67:46 minutter, som tar deg med på en trippy og uforutsigbar reise inn i Jagas verden. Plata ble spilt inn live under to konserter på Rockefeller og The Barbican i London, uten at dette skader det delikate lydbildet som preger utgivelsen.Jaga-jazzisten Lars Horntvedt er iallefall veldig fornøyd med resultatet.Hva kan folk forvente seg av plata?– En times herlig reise i Jaga-land. Idéen med plata og konserten var å ta […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X