Jaga Jazzist: Live with Britten Sinfonia

Jaga Jazzist har reist til England og fått med seg et helt orkester på plata Live with Britten Sinfonia.Jaga-kollaborasjonen med Cambridge-orkesteret Britten Sinfonia har resultert i åtte fyldige live-spor, fordelt på 67:46 minutter, som tar deg med på en trippy og uforutsigbar reise inn i Jagas verden. Plata ble spilt inn live under to konserter på Rockefeller og The Barbican i London, uten at dette skader det delikate lydbildet som preger utgivelsen.Jaga-jazzisten Lars Horntvedt er iallefall veldig fornøyd med resultatet.Hva kan folk forvente seg av plata?– En times herlig reise i Jaga-land. Idéen med plata og konserten var å ta […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.