Verden Versus: Hans Gaarder

Vaksiner, overvåking og strålevåpen. Hans Kristian Gaarder har lenge gjort seg bemerket i norsk media for sin daglige kamp mot det han mener er veletablerte, medieskapte løgner og illusjoner.

b
a

Hans Kristian Gaarder er utdannet siviløkonom og er redaktør for siden nyhetsspeilet.no. Han holder foredrag om blant annet skjult makt, vaksinering og utenomjordisk liv. I tillegg «forsker» han på helse og frekvens-fysiologi.

Du er utdannet siviløkonom, og kunne helt sikkert valgt å leve et helt vanlig kakse-liv med Audi, skiboks, hytte på Geilo og engelsk setter. Hva fikk deg til å engasjere deg i vaksine-spørsmålet?

– Jeg har forsket på helse siden 1997. Men jeg luktet først vaksine-lunta i 2008. Da var jeg med i styret i Fritt Helsevalg og vi arrangerte et seminar i Oslo med en av verdens fremste uavhengige vaksine-eksperter, Tim O’Shea.

Min formelle CV ser nå så herja ut at jeg neppe er aktuell for visse jobber.

Har dine skriverier og aktiviteter skadet deg som person, eller lukket noen dører på din vei?

– Nei, selv om NRK har fått i oppdrag å forsøke å begå karakterdrap på meg og jeg har latt dem forsøke noen ganger. Første gangen var det bakholdsangrep, jeg ble tatt på senga og kryss-klippet i radioprogrammet EKKO. Der ble jeg hengt ut som mulig psykiatrisk tilfelle av en kvinnelig reporter. For noen nek. Trygdekontoret funket OK, selv om jeg måtte «velte bordet og gå min vei», før de gjorde noen viktige endringer i oppsettet som gjorde at jeg likevel sa ja til å stille. Min formelle CV ser nå så herja ut at jeg neppe er aktuell for visse jobber.Jeg får ofte spørsmål om jeg er blitt truet osv. Nå kan jeg si det som at «jeg kjenner de fleste knepene» så jeg er ganske komfortabel. Men for fem år siden, før Nyhetsspeilets tid, ble jeg angrepet med et strålevåpen som blacket tankene mine på en café i Oslo, av en menig PST-fyr type, «Roger».

Virkelig?

– Jeg var på en kafé. Det satt en på et annet bord, i rett luftlinje fra der vi satt, bak en avis og holdt seg til øret, som om han lyttet via avansert spionutstyr. Så fikk jeg en veldig ubehagelig følelse, jeg begynte å slite med tankene, og jeg kunne ikke tenke.

Samtalen blir brutt…

Hei, det er meg igjen! Hva skjedde der a?

– Var det ikke deg, så ble vi brutt. De liker ikke at vi snakker om strålevåpenet…

Var det etterretninga som kuttet linja vår?

–Nei, det er kjæledegga deres. Strålevåpenet «jammer» hjernebølger. Den ser ut som en mobiltelefon. De har flere ulike versjoner, og jeg ble rammet av «lightutgaven». Den plantet en tanke i hodet mitt: «Dette motstandsarbeidet orker jeg ikke mer, dette motstandsarbeidetorker jeg ikke mer».

Hvordan er det med overvåkning, sånn ellers?

– Mailen min blir overvåket, men det gjelder jo oss alle, av NSA, USAs hemmelige høyteknologiske overvåkingsorgan som Norge samarbeider med i all hemmelighet. Datalagringsdirektivet er bare småplukk i forhold til NSA-overvåkingen. Telefonen min blir overvåket av barnehagetantene i etterretningen. Noen ganger funker mobilen merkelig og noen ganger kommerdet ekko-effekter og lignende. Jeg bryr meg ikke om det, jeg sender gjengen med forlengede ører noen meldinger innimellom, så blir det litt krydder og humor i samtalen.

Jeg sender gjengen med forlengede ører noen meldinger innimellom, så blir det litt krydder og humor i samtalen.

Hvorfor mener du noe er galt med dagens vaksine-mentalitet, og hva er de eventuelle fremtidige konsekvensene av dette?

– Vaksiner har vært et feilaktig konsept helt siden starten i 1802. Dagens vaksiner inneholder unødige og uheldige mikropartikler av aluminium blant annet. Konsekvensene er at de som vokser opp i Norge idag med masse vaksiner i kroppen vil måtte leve resten av sine liv med et svekket immunforsvar.

Men hvorfor legges det da milliarder i vaksineforskning?

– Hele legemiddelbransjen er syk, usunn og uheldig. De er fryktelig kyniske. De tenker salg. Legemiddelindustrien produserer både vaksiner og medikamenter, og dette må være noe i nærheten av en finanssjefs drøm: Vaksiner skaper svekket helse som øker salget av medikamenter. Dess mer vaksineinntekter, dess mer medikamentinntekter.

Og hva er det du vet, som gjennomsnittspersonen ikke har fått med seg?

– Idag leser jeg ikke aviser og jeg har heller ikke TV. For ikke så mange år siden var jeg nesten en «media-slave», fordi jeg alltid har vært en informasjonshai. Poenget er at det finnes store mengder viktig informasjon som bevisst holdes utenfor media: medias TABU-er. Nøkkelen heter SKJULT MAKT, som har fått herje nesten uten motstand i mange tiår, særlig i naive land som Norge.

Nøkkelen heter SKJULT MAKT

Ok, så du prøver å finne ut hvem THEY er og hva de holder på med. Hvordan går det så langt? Who are THEY?

– Jeg er kommet ganske langt i å avdekke de øverste lagene i maktpyramiden nå. Jesuitt-Ordenen og Malteserordenen, som begge hører inn under Vatikanet, utøver ganske mye skjult makt. Jesuittene har vært bakmenn for mye av verdens lidelser og djevelskap, både i nazistenes konsentrasjonsleire – Hitlers SS var en jesuitt-kult – og i Vietnamkrigen, som den katolske erkebiskop Spellmann hadde stor interesse av. Det er kjent idag at Vietnam-krigen ikke skulle vinnes, den skulle bare vare, for å oppfylle en rekke skjulte agendaer, hvorav narkotika var bare en. Etterretningen i CIA fraktet narko ut av krigsområdene for å innføre en narkokultur i USA. Narkokulturen kom til USA mens Vietnamkrigen pågikk. Dette var ikke tilfeldig.

Nå anser jeg filmen The Matrix for å være basert på en sann historie

Akkurat. Hvordan jobber du, når du researcher?

– Jeg jobber på flere fronter samtidig, siden jeg er en tverrfaglig forsker, og prøver å ha et bredest mulig perspektiv i forhold til å fange opp momenter som kan ha betydning. Den virkelige og ukjente verden som er blitt holdt skjult for oss er jo så fascinerende, og underholdende. Nå anser jeg filmen The Matrix for å være basert på en sann historie, samfunnet slik vi er blitt programmert til å oppfatte det…det er langt på vei en illusjon …

Det tviler jeg ikke et sekund på, Hans! Takk skal du ha, og lykke til!