Verden Versus: Hans Gaarder

Hans Kristian Gaarder er utdannet siviløkonom og er redaktør for siden nyhetsspeilet.no. Han holder foredrag om blant annet skjult makt, vaksinering og utenomjordisk liv. I tillegg «forsker» han på helse og frekvens-fysiologi. Du er utdannet siviløkonom, og kunne helt sikkert valgt å leve et helt vanlig kakse-liv med Audi, skiboks, hytte på Geilo og engelsk setter. Hva fikk deg til å engasjere deg i vaksine-spørsmålet? – Jeg har forsket på helse siden 1997. Men jeg luktet først vaksine-lunta i 2008. Da var jeg med i styret i Fritt Helsevalg og vi arrangerte et seminar i Oslo med en av verdens […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X