Tomb Raider og det sublime

I det første TombRaider (1996) telte Lara Croftsin virtuelle kropp 230 polygonar. I Tomb Raider:Underworld (2008) bestod hennardigitale kjøt til samanlikning av 32.000 mangekantar. I denblodferske numeriske reinkarnasjonen Tomb Raider (2013)er ho samansett av eit enda større utal geometriske figurar med mangein kant# mange, mange mangekantar. La oss i høvet hundreårsjubileetfor allmenn stemmerett la denne abstraherte føregangsfiguren forbåde emansipasjon og pasjon transcendere sin posisjon, ogsublimerast til sublimasjon.Eingong i fordums tid freista Playboy å overtale Lara Croft til å lateseg avbilde i bladet som pin up-modell, tilsynelatande, i vårforgreining av røyndomen sitt tre, utan hell. Mitt framlegg er atden auka polygonale […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X