Søndag Summarum: Uke 17 oppsummert

Derrick er nazist, Fjordmann blir knebla og Bush maler hunder. Her ukas viktigste saker:Ukas kneblet:Mediene forsøker å tvinge meg til taushet, raser Peder “Fjordman” Jensen -ien kronikk publisert over to sider i Norges største avis.Ukas sexforbryter:En mann i Aukland har blittdømt til fensel for å ha sett på tegneseriefigurer ha sex. Enkelte av tegneseriefigurene var nemlig mindreårige. Mannen selv forsvarte seg til ingen nytte med at de mindreårige ikke led noen skade, all den tid de var tegninger av troll og alver.Ukas kunstanalyse:OhOh! Noen har planta en Banksy-bok på dass i Aftenposten! Nå spørres det: Hva er hærverk og hva […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X