Philco Fiction med ny video!

Dansemovesa til Turid Solberg i Philco Fictions nye video “Oh Future” fører tankene tilbake til 2004, som en light-versjon av Camille Jones’ ketamin-spastiske dans i videoen til “Creeps”. Der slutter imidlertid likhetene.Den lekne elektropop-trioen fra hovedstaden har møtt gode kritikker siden gjennombruddet i 2010, og de slapp singelen “Oh Future” rett før by:Larm i år. De siste ukene har de vært på turne i Kina, og vi venter spent på tredjeplata som skal være ute i løpet av 2013.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X