En chat med Two-face Tremoro Tarantura

Musikken er stygg-vakker. I går slapp Tremoro Tarantura singelen “Cameneon”, en mystisk, skranglende låt som skriker av kulde. Bandet som fysisk ligner på Beatles, høres i følge vokalisten ut som om de lider av en dissosiativ identitetsforstyrrelse. Natt & Dag tok en prat med mannen bak sirkuset.Singelslipp i går! Gira?– Klam i hendene. Hvem er Tremoro Tarantura?– Musikken har to ansikt. Ett som ligner et soloprosjekt, og ett som kommer til utrykk gjennom livebandet. Innspillingene faller inn under den første kategorien. Her har vi spilt inn på gudsforlatte steder hvor gjester har prøvd å gjøre det én mann ikke kunne. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X