Band on the run

I forestillingen BAND skal Ingri Fiksdal lage konsertstemning. Uten lyd. Lykke til.– Av de 20.000 som stemte har bare noen få sett stykket og detbetyr jo at resten av dem bare har trykket på et vilkårlig navn. Og da var vel NightTripper det de synes var det kuleste navnet.KOREOGRAF INGRI FIKSDAL innrømmer at hennes forklaring påhvorfor hun, Signe Becker og Ingvild Langgård gikk av med Osloprisen for Åretsscenekunst er noe undergravende, og la oss legge til: sterkt urettferdig. Forikke bare var Night Tripper en sværtverdig vinner av årets scenekunstpris, Fiksdal er også en av de mest spennendeog lovende scenekunstnerne i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X