Ukas High Five: Lucky Malice

Hver fredag trekker vi frem noen vi synes fortjener en high five.I dag: Lucky MaliceHvem:Punktrio fra HaldenHvorfor: Fordi jenter som spiller kickass rockemusikk er noe av det kuleste som er, vel!Ellers uaktuelle som Ukas Urørt forrige uke. Gratulerer med dagen! Hvorfor er kvinnedagen fortsatt relevant?– Jo, takk! Kvinnedag er lurt fordi det fortsatt er urettferdighet mellom kvinner og menn.Dere beskriver dere som et Riot grrrl-band. Hva er det med bevegelsen som fortsatt appellerer?– Dagens idealkvinne er uoppnåelig, en retusjert illusjon. Riot Grrrl-bevegelsen besto av kvinner i den formen som er helt oppnåelig, og utrolig tiltrekkende i våre øyne. Vi elsker […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.