Ukas High Five: Lucky Malice

Hver fredag trekker vi frem noen vi synes fortjener en high five.I dag: Lucky MaliceHvem:Punktrio fra HaldenHvorfor: Fordi jenter som spiller kickass rockemusikk er noe av det kuleste som er, vel!Ellers uaktuelle som Ukas Urørt forrige uke. Gratulerer med dagen! Hvorfor er kvinnedagen fortsatt relevant?– Jo, takk! Kvinnedag er lurt fordi det fortsatt er urettferdighet mellom kvinner og menn.Dere beskriver dere som et Riot grrrl-band. Hva er det med bevegelsen som fortsatt appellerer?– Dagens idealkvinne er uoppnåelig, en retusjert illusjon. Riot Grrrl-bevegelsen besto av kvinner i den formen som er helt oppnåelig, og utrolig tiltrekkende i våre øyne. Vi elsker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X