Størrelsen det kommer an på

Klisjeer er jo til for å brukes.Svært er stikkordet.Både ambisjonsnivået og uttrykket med mørk sminke, kostymer, stor merchstand ogsvær scene. Allerede etter første gig ser Fuel for Disaster for segverdensturné, og har stor tro på sin egen melodiøse, majestetiske og aggressivemetall. Debutalbumet Chontaraz KhlanKrakatau (si det fort ti ganger!) kom i februar og har skaffetFuel For Dis­aster plass på VG-lista. NATT&DAG har tatt turen til Lobbyeni Trondheim en tidlig søndag formiddag. I baren sitter fem seriøse menni svarte metallklær og sminker seg før fotograferingen. Men Chontaraz uteblir. Hvorhar dere gjort av vokalisten?Czar: Eh…nei, det er det ingen som vet.Ohrbahn: Han […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.