Søndag Summarum: Uke 13 oppsummert

Foto: Ine-Elise Høiby, Mediehuset dittOsloFrP debuterer foran grafittiveggen på Blå, franskmenn vil ha jobb og ikke homsebruder, Bieber har slurva med apepapirene, og vi chiller i solveggen. Her er ukas viktigste saker:Ukas Spørsmål:Dette er forresten ikke første gang Davy havner på kant med dørvaktsstanden.Ukas surtag: Selvpromoteringsmagneten som er grafittiveggen ved Blå har denne gangen tiltrukket seg en politiker# FrPs Aina Stenersen er bekymret for at hun har blitt hengt ut i grafittien "Fuck Aina". Tilsynelatende alle andre mener det kun er snakk om svensk-tyrkisk slang for “fuck politiet”, mens det for alt vi vet kan dreie seg om en maler […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X