Søndag Summarum: Uke 11 oppsummert

Bloggebrudd, legalisert analsex og rasistisk ved. Her er ukas viktigste saker:Ukas pave: Frans.Ukas Jostein Flo og Trine Grung :(Ukas desperat etter å bli sitert: Audun Lysbakkens tale på SV-landsmøtet.Ukas pouting: Audun Lysbakken.Foto: Berit RoaldUkas drikkevann: 2800 døde griser funnet i drikkevannskilde ved Shanghai. Absolutt ingenting å si for vannkvaliteten, meldermyndighetene.Ukas tårepresser:Faksimile: Dagbladet, Lars Eivind BonesEller skal vi si… tårePRESSE?)Ukas "word, ass!": Venner voldtar ikkeUkas mest iherdige antirasist (Eventuelt: Ukas lest-så-mange-bøker-at-man-blir-helt-dust-i-huet):Svenskene har alt slått fast at Pondus er rasistisk og Kardemommeby høyreekstrem. Nå hevder en svensk akademiker atnorsk ved er fremmedfiendtlig.Ukas kjøp:foto: @eriktornesUkas "bare såå lubben kulturarbeider-ting å si": "Birken er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.