Sax og vold

Polert aggressivitet er stikkordene når en av landets mest ambisiøse ogegenrådige musikere, Jørgen Munkeby ta Shining i nok en ny retning.Kritikerrost norsk bandetablert i 1999. Består avmedlemmene Jørgen Munkeby,Torstein Lofthus, Tor EgilKreken, Bernt Moen og HåkonSagen. Munkeby og Lofthuser de eneste gjenværendeoriginalmedlemmene. Gåttfra ren akustisk frijazz påWhere the Ragged People Go(2001) og Sweet ShanghaiDevil (2003) gradvis over tilmetall og progressiv rock viaIn the Kingdom of Kitsch YouWill Be a Monster (2005) ogGrindstone (2007). Deres sisteplate, Blackjazz (2010), blenominert til Spellemannpris forbeste metal-plate, i tillegg harde vunnet både A-Ha-stipendetog Statoil-stipendet. Nytt albumOne One One gis ut på Universali april..Jørgen MunkebyF. 1980. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X