Inferno Metal Festival 2013 – Klubbdag

Det er ingen hemmelighet at billettene til Infernofestivalener steindyre for å være en nisjefestival, og da blir det fort noe som kun erfor spesielt interesserte. Derfor slår vi et slag for klubbdagen, hvor du kan opplevemetall av høy kvalitet til en redusert pris. I år er det Indie Recordingslabelkveld, med Man the Machetes, Blood Tsunami og ikke minst Altaar, som nyligslapp sitt første album til fantastiske anmeldelser fra både smal og bredpresse. Folk med festivalpass blir prioritert, så kom tidlig hvis du vil væresikker på inngang.Onsdag 27. mars // kl. 20:00 John DeeCC: 250,- // ID: 18 ÅR

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X