Da Hivju sa hva alle tenkte

Sesong 3 av Game of Throneslansert med Twix og untz på Ballroom. Vi heldige utvalgte som var til stede, vil huske tirsdag 26.mars 2013 som dagen da vi fikk se riddere, hester, rød løper og HBO-logo utenfor Ballroom. Vi vil huske forhåpningene. Vi vil huske en lettere blåfrossen kopi av Daenerys Targaryen, komplett med drage på skulder og langøyde menn og kvinner i hennes umiddelbare nærhet. Vi vil huske skrælingen Tormund Giantsbane trofast mot køsystemet og storbonden Gaute Grøtta Grav i stødig galopp forbi det, mot en egen Lannister-passasje i front. Kanskje vil vi huske synet av navnene våre på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X