Varsku her! Tegneseriekritikkdebatt!!

Kvifor er norsk seriekritikk så tannlaus? -Knut Robert Knutsen svarer NATT&DAG sin tegneserieskribent Aksel Kielland. Innsendt bidrag. denne teksten er en respons på dette innlegget av kielland.-Eg er seriekritikar for nettstadenSerienett.no og har nyleg kritisert sentrale seriekritikarar som Walter Wehus(Bergens Tidende), Erle Marie Sørheim (Dagbladet) og Aksel Kielland(Klassekampen, Vinduet og NATT&DAG) for å ha mista sitt kritiske gangsyn nårdei genierklærte utgivinga “Dongery-boksen”. Dei er ikkje dei einastekritikarane med liknande meiningar, men dei er dei mest sentrale. Dongery-boksen er ei 1500 siders samlingav teikneserie-fanziner, små fotokopierte hefter, gjort av ein liten gjeng medentusiastar frå dei var ca 15-16 og ein 12-13 […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.