Ukas blogger: AKAM1K3

(Hei, bloggen!) Mote- og livsstilsmagasinet Vixen har nylig funnet frem de .no-e www-dronningene for det siste året. I anledningen stilte vi et enkelt spørsmål til våre lesere på Facebook:Hvem er Norges beste blogger?Resultatet ble en liten tråd på 25 kommentarer med linker til våre leseres egne domener (som de allerede hadde på [ctrl + c]), med unntak av én#kommentaren som viste til Michael Angeles' blogg fikk også flest antalllikes.Mike har blogget siden 2008, og har gjennom bloggen dokumentert en subkultur som har fått artister som Phil T. Rich og Baws Gang frem i scenelyset, dansende til monitorene. Gjennom bloggen har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X