Ukas kortfilm: Skallamann

Storslagen,nordnorsk musikal om klining, anyone?Etter timer med mors engstelseog fars spede forsøk på å roe gemyttene, kommer Jonas endelig hjem. Når han littnølende forteller at han har klina med en skalla mann, blir moderlig engstelsetil moderlig ergrelse. Før far i huset får uttrykt sin fulle aksept og mor fårsluppet raseriet løs, har Jonas løpt ut igjen for å dele det glade budskap medhele verden/Tromsø: “EG – HAR – KLINA MED EN SKALLAAAA MAAANN!”Mang en filmfantast finner ikkeplass til musikaler i topplistene sine. Flere går så langt som å nekte åanerkjenne musikalen som filmsjanger. Minflørt med musikalen har utviklet seg til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.