I postkassa: Bekjennelser fra en ekstremist

(Dette er en innsendt kommentar, red. anm)Hei, jeg heter Joachim og jeg er ekstremist. Det er du også, om viskal tahumanetiker og samfunnsdebattantLars Gule på alvor.“Enhver tro som legger tilgrunn forhold ved virkeligheten som ikke stemmer overens med våre bestekunnskaper, nemlig det vitenskapen frembringer, er ekstrem. Så hvis du tror atdet finnes en gud, stemmer ikke det med virkeligheten slik vitenskapen avdekkerden, og det er ekstremt.” Slik lød det fra Lars Gules munn i siste nummer avgratisavisa NATT&DAG i 2012. Jeg ble provosert da jeg leste intervjuet medham.Vel, ut fra denne definisjonen kan man plutselig kalle minst 80prosent av verdens […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.