Disse er best på scenen i Trondheim

SUNSWITCH Sunswitch introduserte seg som Norges mest spennende doomband på Trondheim Calling i januar i fjor. De høvlet over et skrekkslagent publikum, somførst så ut til å lure på hvor all støyen kom fra. Da publikum endelig forsonet seg med at Sunswitchikke drives av gitarfuzz og skriking, oppstod det magi. Sunswitchhypnotiserte, forskrekket og beruset de frammøtte som om de var veteraner. MOTORPSYCHO Det sies at Motorpsycho tar for mye plass her i byen, og det kan godtvære det er noe i det. Uansett så er plassen de opptar aldeles ikke ufortjent. I 2012 tok depublikum til episke høyder da de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X