Disse er best på scenen i Trondheim

b
a

SUNSWITCH

Sunswitch introduserte seg som Norges mest spennende doomband på Trondheim Calling i januar i fjor. De høvlet over et skrekkslagent publikum, somførst så ut til å lure på hvor all støyen kom fra. Da publikum endelig forsonet seg med at Sunswitchikke drives av gitarfuzz og skriking, oppstod det magi. Sunswitchhypnotiserte, forskrekket og beruset de frammøtte som om de var veteraner.

MOTORPSYCHO

Det sies at Motorpsycho tar for mye plass her i byen, og det kan godtvære det er noe i det. Uansett så er plassen de opptar aldeles ikke ufortjent. I 2012 tok depublikum til episke høyder da de i Olavshallen framførte The Death Defying Unicorn i sinhelhet sammen med Ståle Storløkken og trondheimSolistene. I romjulen gjorde de sinmest intime konsert på hjemmebane på mange år da de kjørte en hitparade feitere enn juleribbapå Blæst.

EYE OF HORUS

Årets mest overraskende konsert stod fem unge gutter fra Orkanger for.Med en ungdommelig fryktløshet trondheims musikkmiljø virkelig har savnet de sisteårene, klinte Eye Of Horus til med britiskinspirert-metalcore foran en gjeng med grinetebytryner og bitre bredbent-rockere. Det kunne blitt en skikkelig stygg affære, men gutta iEye Of Horus lot seg ikke pelle på nesen. Denne januarkvelden fant nemlig samtlige publikummeresin indre emokid på en konsert som i seg selv definerte hva trondheim Calling skal være.

Stem på din favoritt i skjemaet under:

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.