Dette er de aller, aller beste i Trondheim:

I god tradisjon har NATT&DAG samlet de viktigste, mest bemerkelsesverdige og dedikerte meningsbærerne og kulturaktørene fra året som har gått.De beste artistene, klubbene, utestedene, bakmenn- og kvinnene, festivalene, konsertene, restaurantene, caféene, kunstnerne og sceneoppsetningene er utvalgt og begrunnet, i både Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.Under finner dude nominerte til Trondheimprisen 2012.Bry deg om byen din# stem frem de du mener fortjener heder og ære! Årets KlubbÅrets UtestedÅrets MoteÅrets RestaurantÅrets KunstÅrets ScenekunstÅrets LokalfestivalÅrets SkiveÅrets LiveÅrets NavnHusk å stemme på NATT&DAGs rikspriser for årets film, TV, litteratur, festivaloppevelse og stemme!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X