Den beste musikken fra Oslo

UNDERJORDISK TUSMØRKETusmørkePå tampen av 2012, i et forholdsvis kjedelig norsk plateår, debuterte oslobandet tusmørke med Underjordisk Tusmørke# en urovekkende frisk pust som like gjerne kunne vært utgitt for 40 år siden. Jo da, Underjordisk Tusmørke er en forholdsvis sær affære og kan fort bli avfeid som tullball, men Underjordisk Tusmørke imponerer av to grunner: 1. Det er ingen i landet, ja, i Europa for den saks skyld, som har vært i nærheten av å levere noe lignende. 2. Upåklagelig fremføring og innlevelse med stor overbevisning. tusmørke balanserer på en syltynn linje mellom briljans og gjøgleri med sin helhjertede tilnærming til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.