Beskyttet: NATT&DAGS KULTFILMKABINETT: SKIKKELIG JULESTEMNING!

Det blir ikke skikkelig julestemning før vi har sett nissen knivstikke skrikende småbarn, psykotiske snømenn som gjør stygge ting med gulerotnesen sin eller demonbesatte juletrær som kveler minstepensjonister med juletrelys. Tommy Wirkola står klar med nissefilmen Violent Night, og her er tre alternative høytidsfilmer som så til de grader er å foretrekke fremfor gørr grisekjedelige Sølvguttene og nøttekåte Askepott. Happy Shitmas i stuen! Klassisk kult DEADLY GAMES: DIAL CODE SANTA CLAUS Frankrike – 1989. Manus & regi: René Manzor. Med: Brigitte Fossey, Louis Ducreux, Patrick Floersheim & Alain Lalanne. «You want to play with me?» Huh, er det bare meg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.