Selvfølgelig vant Obama.

Meningsmålinger sørger formye dramatikk og spenning i den amerikanske presidentvalgkampen, men de som virkeligønsker å vite hvem som vinner kikker heller på prediksjonene i politiskemarkeder.Prisgrafen fra Iowa Electronic Markets på sannsynlighet for seier. Blå markerer Obama# rød er fargen til Romney. Tidsintervall: det siste året.MANGE NORDMENN FØLGER medpå den amerikanske presidentvalgkampen, blant annet fordi de tilsynelatendealltid er jevne dueller helt inn til mål. Men er det virkelig alltid så intenstog dramatisk som man kan få inntrykk av gjennom meningsmålinger? Meningsmålingerer øyeblikkets barometer, de måler stemningen i velgermassen der og da. Hvordan slo TV-debatten ut påoppslutningen? Tapte Romney stemmer på 47%-uttalelsen? […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.