Venus ved Madlaveien

Vil du tjene penger på å selge kunst finner du få bedre læremestere enn Per Fronth. Utstillingen “Venus Passage” kan du se på Kunstgalleriet i Madlaveien frem til 4. november.—Jeg tar utgangspunkt i et himmelfenomen som skjedde i sommer. Da passerte Venus soldisken, og det skjer ikke igjen før i 2117. Jeg stod og så på det om morgenen, og plutselig står jeg og ser hele taket i huset er bare soldisken og en sort prikk som er Venus. Jeg òg observerer dette himmelfenomenet som menneske og ser denne begivenheten som først ble observert på 1600-tallet og har gjentatt seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X