Ukas kortfilm: The Action Hero’s Guide to Saving Lives

Hvordan kan det ha seg at Bruce Willis alltid overlever?Det var kanskje sånn at 80-tallets jag etter pengesekken representerte en kreativ stagnasjon i Hollywood, men i det minste kunne vi, ved endt tiår, konstatere at vi satt igjen med noe udødelig, eller riktigere – noen udrepelige – nemlig de muskuløse actionheltene: Stallone, Schwarzenegger, Van Damme, Willis osv- historiens mest populære massedrapsmenn.I kjølvannet av Stallones paddeflate best of-franchise Expendables, er onelinerbassene i ferd med å få en ny vår. Schwarzenegger ble rettmessig returnert til body count-festivalene og John McClane ble satt på første fly til Moskva for å assistere kidden sin […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X