Stavanger: Knoksen for fri kultur

Det liggernoe uforløst og ubehagelig i lufta i Stavanger. Det kommer til sitt fulleuttrykk i historien om, og debatten rundt utviklingen av Stavanger. For vanligedødelige kan det virke som om dette er mektige overjordiske krefter som saktemen sikkert visker ut det som var og erstatter det med noe nytt. Fremgangens protokollerligger tilgjengelig på Stavanger Kommune sine nettsider for de som lurer på hvasom egentlig skjer her. For kulturfeltet og alle de hippe som hører på musikkog liker kunst blir det ubehagelige og uforløste enda mer presist: Østre bydel.Den gamle industrielle bydelen, har de siste tiårene har vært hovedsete forbyens kreative […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.