NATT&DAG søker fotografer

Canon Norge har i samarbeid med NATT&DAG og Vixen etablert prosjektet Generasjon-M for dyktige talenter innen foto, journalistikk og blogg. I forbindelse med lansering av Canons nye kompakte systemkamera, EOS M, vil Canon derfor gi til sammen ti talenter muligheten til å jobbe i redaksjonen til NATT&DAG og Vixen. Generasjon-M - prosjektet vil gi talentene unike muligheter som inkluderer redaksjonelle oppdrag, tett oppfølging fra redaksjonene og etEOS M.Sjekk ut vår stillingsannonse for nærmere informasjon og innsending av søknad.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X