Ine i mono

Intimebetroelser fra en jazzmusiker.Hei, Ine Hoem! Det er lengesiden vi har sett deg, du har jo flytta. Har du det bra eller?– Du, akkurat nå har jeg det veldig bra. Etter et stillehalvår med mye komponering, alenetid og perioder med mye øving, er jeg i enhektisk periode med turnering og planlegging.Vi kjenner deg best somPelbo-Ine, kan du ikke fortelle oss litt om Bare-Ine? – Ja, trives vel best som Ine, men jeg jobber med en littny Ine nå, en Ine som folk ikke har hørt så mye før. Jeg tror hun har vært derhele tiden, men jeg turte kanskje ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X